11-09-2022

Kommer Elon Musk med en Tesla-smartphone?

Multi-innovatoren Elon Musk er allerede kendt for at være en af grundlæggerne af betalingsformidleren PayPal, elbilproducenten Tesla, det lynhurtige transportmiddel Hyper Loop, tagsolcelleproducenten SolarCity, batteriproducenten Tesla Battery, rumfartsorganisationen SpaceX, opsenderen af tusindvis af satellitter til verdensomspændende internetkommunikation i firmaet Starlink og udvikler af chipimplantater til menneskehjerner via firmaet Neuralink.

Der har i 2022 gået rygter om, at Tesla-stifteren også er i gang med udviklingen af en smartphone, der skal overgå alle andre telefoner på markedet i dag. Den skal angiveligt lanceres i 2023.

Der vides ikke meget med sikkerhed, og der er masser af rygter om kombinationen af flere af ovennævnte firmaers teknologier i den nye smartphone – f.eks. satellitkommunikation via Starlink og tankestyring af telefonen via et hjerneimplantat fra Neuralink, så du ikke længere behøver at trykke på telefonen eller tale til den – ja, i sidste ende måske endda ikke behøver en skærm! – Det kaldes af nogle også for transhumanisme.

Se denne 8-minutters video herover for at høre om de mange rygter og telefonens mulige fysiske design.

Bemærk: Videoen er på engelsk. Du kan du slå simultan taleoversættelse til skriftlige, engelske undertekster til. Via tandhjulet ⚙️ i afspilleren kan du endvidere vælge automatisk simultan oversættelse fra engelske til danske undertekster. Du kan også gøre underteksterne større, ændre farve m.m. Er du ikke så engelskkyndig, kan du dermed alligevel få noget ud af videoklippene.

Seneste kommentarer

16.09 | 14:45

Ja, og hvor kan man dog ønske at langt flere russere fik VPN-tilgang til verden uden for de putinstyrede kanaler. -

01.06 | 09:36

Lyt til Danmarks bedste radiostationer og podcasts gratis på https://www.megaradio.dk/

01.05 | 11:41

God funktionel beskrivelse.
Appen Flyt til Ios har dog fået rigtig dårlig kritik, men heldigvis har jeg gode erfaringer med Samsungs Smart Switch.

30.12 | 10:15

glædelig jul og godt nytår
til jer alle
hilsen kurt

Del siden