Hvor holder vi til?

Seniorklubberne i Høje Gladsaxe udgøres af 10 klubber/aktiviteter, der styrer stedet i fællesskab. Vi er et brugerstyret hus. 

Du kan komme og besøge os på adressen:

Aktivitetshuset Seniorklubberne i Høje Gladsaxe
Høje Gladsaxe Torv 2H
2860 Søborg

Det ligger bag Høje Gladsaxe Centret under biblioteket. Der er gode busforbindelser med linjerne 4A og 68, der stopper ved Høje Gladsaxe Centret. Linjerne 160 og 164 standser lige i nærheden. Hvis du er i bil, er der gode parkeringspladser ved Haraldskirken, som ligger bag centret.

De enkelte klubber har hver deres egne åbningstider i løbet af ugen. Det er i tidsrummet kl. 9-18. Klik på menupunktet Se klubberne her! herover for at få mere at vide om den enkelte klub. Der er et punkt for hver enkelt klub. 

Hvis du er folkepensionist, efterlønsmodtager eller førtidspensionist, er du velkommen til at komme og besøge os for at se, om vi er noget for dig.

Henvendelse kan ske til de enkelte klubbers kontaktpersoner. Men du kan også henvende dig til Seniorklubbernes formand Ulla Reitz på tlf. 30 59 05 48 eller e-mail ulla.reitz@gmail.com. Endvidere kan henvendelse også ske til sekretær Lars Laursen, tlf. 24 83 16 96 eller på e-mail lars.laursen1961@gmail.com.    

Herunder ses et kort over Høje Gladsaxe med angivelse af busholdepladsen ved centret og markering af, hvor Seniorklubberne holder til. Du kan læse mere om parkeringsmulighederne her.

Kort med en rød plet for Seniorklubberne. Parkeringsmulighederne er afmærkede. Der er også handicapparkeringspladser. Grafik: Google og Lars Laursen.

Kort med en rød plet for Seniorklubberne. Parkeringsmulighederne er afmærkede. Der er også handicapparkeringspladser. Grafik: Google og Lars Laursen.

Du kan downloade et hæfte i PDF-format med alle tegninger og oplysninger om det nye bynet her

Sådan kommer du til Seniorklubberne fra og med den 13. oktober 2019

Med indvielsen af den nye Cityring bliver der nye omfattende omlægninger af buslinjerne i hovedstadsområdet og en større tilvænning for rigtigt mange borgere, der er afhængig af offentlig transport. Det er som at skulle lære store dele af den offentlige trafik at kende forfra. Det gælder også i Gladsaxe Kommune. Herover ses "ringene" omkring København med de ændrede busruter. Læs mere herunder om de nye ruter.

Klik på billedet for at se det større. 

M3 Cityringen og de nye Metro-stationer

Kort over det nuværende og kommende Metro-net i København.

M3 Cityringen (den røde ring) åbner den 29. september 2019. 14 dage efter ændres 33 buslinjer, der fører til den nye Cityring. Den har følgende 17 stationer, hvoraf de 15 er nye:

 1. Aksel Møllers Have
 2. Nuuks Plads
 3. Nørrebros Runddel
 4. Nørrebro
 5. Skjolds Plads
 6. Vibenshus Runddel
 7. Poul Henningsens Plads
 8. Trianglen
 9. Østerport St.
 10. Marmorkirken
 11. Kongens Nytorv
 12. Gammel Strand
 13. Rådhuspladsen
 14. København H
 15. Enghave Plads
 16. Frederiksberg Allé
 17. Frederiksberg

Bemærk: Den grønne og den gule Metro-linje er henholdsvis de gamle M1- og M2-linjer, mens den blå (M4) ventes færdiggjort i 2020 og den grå (også M4) i 2024.

Det nye bynet for busser i Gladsaxe Kommune og hovedstadsområdet


Kort over de omlagte buslinjer i Gladsaxe Kommune. Der er en rød cirkel med et kryds i for Seniorklubberne i Høje Gladsaxe. Klik på kortet for at få det vist større.

Hovedstadsområdet har fået 17 nye metrostationer og flere store skiftesteder. For mange vil den planlagte åbning af Cityringen 29. september 2019 betyde nye og hurtigere måder at komme rundt på, fordi man kan bruge metroen på hele eller dele af rejsen. Det betyder, at busserne skal køre nye steder hen, så metro og bus kan supplere hinanden. Men andre vil også finde, at nogle ruter er langsommere.

Det nye busnet hedder Nyt Bynet og åbner første søndag i efterårsferien 2019 – 14 dage efter, at Cityringen ventes at åbne – søndag den 13. oktober 2019. På den måde får passagererne i hovedstadsområdet tid til at vænne sig til den nye metro, inden der kommer ændringer i busdriften.

Og der kommer ændringer. Nyt Bynet medfører ændringer for 33 buslinjer i hovedstadsområdet. Hensigten er, at passagererne i hele hovedstadsområdet skal få størst mulig gevinst af de hurtigere rejsetider med metroen, og samtidig har busselskabet Movia haft fokus på at sikre en god lokal busbetjening.

”Med 17 nye metrostationer, bliver der også mange nye steder, busserne skal køre hen. Nørrebro Station og Frederiksberg Allé Station bliver eksempelvis store skiftesteder mellem bus og metro. Det betyder, at nogle passagerer skal vænne sig til at bruge en anden bus, end de plejer, for at komme f.eks. i skole eller på arbejde, mens andre skal bruge metro noget eller hele vejen. Vi glæder os til at byde alle passagerer velkomne i Nyt Bynet 13. oktober 2019,” siger Movias plandirektør Per Gellert.

Movia, der betjener flere busruter i Gladsaxe Kommune, vil ikke lægge skjul på, at Nyt Bynet er en stor omlægning, og de vil følge buslinjerne tæt efter åbningen. Omlægningen vil også kunne udfordre vores logik. F.eks. er der rejseveje i Nyt Bynet, hvor det hurtigste er at tage bussen i den modsatte retning af, hvor man egentlig skal hen, fordi man med få stop kommer til metroen, hvorfra man kan rejse det sidste stykke meget hurtigere.

Når Nyt Bynet åbner, indføres der samtidig frit flow i alle A-busser i Storkøbenhavn, så passagererne frit kan gå ind og ud ad alle bussens døre.

Se din nye rute

Du kan se alle de ændrede busruter i Hovedstadsområdet på www.nytbynet.dk. Dér er en liste over alle berørte buslinjer samt kort, der viser, hvor de kører hen og stopper, efter at Cityringen er blevet åbnet. Men du kan også herunder se kort over de omlagte ruter, der kører i Gladsaxe Kommune, og som holder ved Høje Gladsaxe Center, der er nærmeste stoppested for at komme til Seniorklubberne i Høje Gladsaxe. 

Der er nogle nye og nogle omlagte ruter.

 • Buslinje 42 udgår og betjener således ikke mere Høje Gladsaxe Center. For dig, som har brugt linje 42 til skole, arbejde eller fritid vil med den nye køreplan skulle kigge på linje 4A, linje 6A, linje 18, linje 164 og linje 165.

 • Linje 250S stopper ikke længere ved Høje Gladsaxe Center og starter fremover ved Bagsværd St. og fortsætter ad Granvej, Nørreport St. mod Rådhuspladsen, Hovedbanegården og Tårnby St. og Dragør Stationsplads. Den holder ikke længere ved Bella Center St. Benyt i stedet linje 68 til Bella Center.

 • Linje 160 får ændret sin rute, betjener Bagsværd St., Gladsaxe Trafikplads, Kildebakken St., Telefonfabrikken og Søborg Torv. Den kører ind på Høje Gladsaxe-området og stopper stadig ved Høje Gladsaxe Center. Den kører fremover sløjfen i Bagsværd, der stopper ved Plejecenter Bakkegården og Hareskovbo, som linje 68 tidligere betjente. 

 • Linje 68 kører fra Lyngby St. over Stengården St. og udenom Bagsværd St. og Værebroparken, men holder dog stadig ved Høje Gladsaxe Center. Den fortsætter i retning af Vesterport St., Hovedbanegården og videre mod Bella Center St.

 • Der kommer en helt ny rute 4A, der starter ved Buddinge St., holder ved Høje Gladsaxe Center og fortsætter via Emdrup Torv og Nørrebro St. mod Friheden St. 

 • En anden ny buslinje er 164 fra Ballerup St. forbi Plejecenter Egegården, Gladsaxe Trafikplads, Søborg Hovedgade, Vangede St. og Gentofte Hospital. 

 • Linje 165 fra Gladsaxe Trafikplads mod Herlev St. har næsten samme rute som hidtil og holder også ved terminalen i Værebroparken og Bagsværd St. 

 • Linje 166 er helt omlagt og bliver en ny linje, der holder ved terminalen i Værebroparken. Den holder ved både Bagsværd St., Stengården St., Buddinge St., Kildebakken St. og fortsætter til Gladsaxe Trafikplads og videre derfra. 

 • Linjerne 400S, 400, 40E, 300S, 30E, 200S og 6A kører uændret i Gladsaxe Kommune. 

 • Kun to busser vil køre til Søborg Torv: 160 og 6A. Rute 164 og 166 kører til Søborg Hovedgade via Vandtårnsvej. Buslinjerne 164 og 192 kører mellem Vangede St. og Gentofte Hospital. 

Der vil i begyndelsen være flere usikkerhedsmomenter hos borgerne angående, hvilke busser de nu skal benytte for at nå frem til et ønsket sted. Du kan via hjemmesiden eller mobilappen Rejseplanen finde din rejserute og tider: www.rejseplanen.dk

De nye og ændrede ruter i Gladsaxe Kommune

På de følgende kort kan du i detaljer se de enkelte buslinjer med omlagte ruter inklusive de nye linjer 4A og 164. 

Buslinje 4A


Kort med stoppesteder for buslinje 4A i Hovedstadsområdet. Holder ved Høje Gladsaxe Center.

Hvor ofte kører buslinje 4A?

Buddinge Torv til Emdrup St.


Myldretiden

8 gange i timen

Dagtimerne

8 gange i timen

Aften

3 gange i timen

Nat

1 gang i timen

Buslinje 68

Lyngby St. til Gladsaxe Trafikplads

Gladsaxe Trafikplads til Bellahøj


Myldretiden

2 gange i timen

2 gange i timen

Dagtimerne

2 gange i timen

2 gange i timen

Aften

1 gang i timen

2 gange i timen

Kort med stoppesteder for buslinje 164 i Hovedstadsområdet. Holder ikke ved Høje Gladsaxe Center.

Hvor ofte kører buslinje 164?

Ballerup St. til Hellerup St.

Hellerup St. til Tuborg Havn


Myldretiden

3 gange i timen

3 gange i timen

Dagtimerne

3 gange i timen


Aften

2 gange i timen


Buslinje 165


Kort med stoppesteder for buslinje 165 i Hovedstadsområdet. Holder ikke ved Høje Gladsaxe Center.

Hvor ofte kører buslinje 165? 

Herlev St. til Gladsaxe Trafikplads


Myldretiden

3 gange i timen

Dagtimerne

2 gange i timen

Aften

1 gang i timen


Kort med stoppesteder for buslinje 68 i Hovedstadsområdet. Holder ved Høje Gladsaxe Center.

Hvor ofte kører buslinje 68? 

Buslinje 164

Seneste kommentarer

16.09 | 14:45

Ja, og hvor kan man dog ønske at langt flere russere fik VPN-tilgang til verden uden for de putinstyrede kanaler. - 

01.06 | 09:36

Lyt til Danmarks bedste radiostationer og podcasts gratis på https://www.megaradio.dk/

01.05 | 11:41

God funktionel beskrivelse.
Appen Flyt til Ios har dog fået rigtig dårlig kritik, men heldigvis har jeg gode erfaringer med Samsungs Smart Switch.

30.12 | 10:15

glædelig jul og godt nytår
til jer alle
hilsen kurt

Del siden

Buslinje 166


Kort med stoppesteder for buslinje 166 i Hovedstadsområdet. Holder ikke ved Høje Gladsaxe Center. 

Hvor ofte kører buslinje 166? 

Værebroparken til Glostrup St.

Glostrup St. til Vallensbæk St.


Myldretiden

3 gange i timen

3 gange i timen

Dagtimerne

3 gange i timen

2 gange i timen

Aften

2 gange i timen

1 gang i timen

Buslinje 250S

Kort med stoppesteder for buslinje 250S i Hovedstadsområdet. Holder ikke mere ved Høje Gladsaxe Center.

Hvor ofte kører buslinje 250S? 

Bagsværd St. til Gladsaxe Trafikplads

Gladsaxe Trafikplads til Dragør Stationsplads


Myldretiden

6 gange i timen

6 gange i timen

Dagtimerne


4 gange i timen

Aften


3 gange i timen

Nat


1 gang i timen